Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه فروشندگان آهن و فولاد تهران معتقد است که با یک برنامه‌پایدار و کارآمد، هدف ساخت سالیانه یک میلیون واحد مسکونی قابل تحقق است و می‌تواند ایجاد اشتغال زایی درکشور و صنایع مختلفی را رونق بخشد.

«حمیدرضا رستگار» در گفت‌وگو با ایران اکونومیست در خصوص تاثیرات صنعت ساخت‌وساز بر اشتغال و صنایع مختلف، افزود: یکی از عواملی که نشان‌دهنده توسعه اقتصادی و صنعتی است، میزان ساخت و سازهایی است که در کشور انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: با رونق ساخت و ساز، کل صنایع مرتبط فعال می‌شود که می‌تواند بر اشتغال نیز اثرگذار باشد.

به گفته این مقام صنفی، مطابق آمارها به‌طور کلی در ساخت هر متر مربع ساختمان بیش از پنج نفر شاغل می‌شوند.

وی یادآور شد: در عین حال، با توجه به ماهیت، اهمیت و تاثیرگذاری مسکن بر اقتصاد کلان خانوارها، برخلاف سایر بازارها جذابیت‌های زیادی برای سرمایه‌گذاری دارد.

رستگار خاطرنشان‌کرد: یکی از امتیازهای بازار مسکن، ریسک پایین آن است که نسبت به بازارهای دیگر از جمله بورس دارد.

وی ادامه‌داد: طبق بررسی‌های انجام شده درباره میزان اشتغال‌زایی صنعت ساختمان، بیش از ۳۰۰ صنعت به‌طور مستقیم و غیرمستقیم در این حوزه اثرگذار هستند و این حوزه سهمی بین ۱۰ تا ۱۵ درصد در اشتغال کشور دارد.

رئیس اتحادیه فروشندگان آهن و فولاد تهران تاکید کرد: رونق این صنعت می‌تواند سایر صنایع را متاثر کند و این مهم مستلزم برنامه‌ریزی کارآمد و پایدار دولت است.

وی گفت: در سال‌های گذشته سیاست‌هایی که دولت‌ها برای بخش مسکن طراحی می‌کردند، معمولا پایدار نبود و در درازمدت اجرایی نشد و نتوانستند آنها را به پایان برسانند یا بطور کلی کارآمد نبوده است.

رستگار با اشاره به دلایل و عوامل رکود بازار و صنعت ساخت و ساز، افزود: گرانی‌هایی که به این صنعت تحمیل شده، اصلی‌ترین دلیل بی‌رونقی این بازار است.

وی دلیل دیگر رکود صنعت ساختمان‌سازی را کاهش قدرت خرید مردم معرفی کرد و ادامه‌داد: گرانی‌هایی سال‌های اخیر موجب شده مصرف‌کننده واقعی مسکن توان خرید نداشته باشد و البته در کلان شهرهایی مانند تهران می‌توان گرانی زمین را نیز به این فهرست اضافه کرد.

این مقام صنفی برای رفع موانع به‌ویژه گرانی زمین و بازگشت رونق ساخت و ساز و تنظیم بازار، خاطرنشان‌کرد: در شهرهایی مانند تهران پادگان‌های نظامی در برخی موارد به شهرداری یا وزارت راه و شهرسازی واگذار شده و در اختیار مسوولان شهری است؛ با توجه به مساحت این پادگان‌ها، در صورتی که ساخت و ساز در آنها شروع شود و به مصرف کننده واقعی تعلق بگیرد، می‌توانند بازار مسکن را متعادل کند.

به گفته وی، وعده دولت در ساخت یک میلیون مسکن در سال در شهرهای مختلف و شهرهای کلان‌شهرها با توجه به امکانات و توان تولیدی کشور، قابلیت اجرایی دارد آن هم در شرایطی که برنامه‌ریزی‌ها به صورت دقیق انجام شود.

رئیس اتحادیه فروشندگان آهن و فولاد تهران ادامه‌داد: در این شرایط، صنایع مرتبط با ساخت و ساز از جمله فولاد و آهن، سیمان و کاشی، مصالح بهداشتی ساختمان و همه مواردی که برای ساخت و ساز نیاز است دچار تحول و جهش در تولید خواهند شد و یک جریان بزرگ در کشور ایجاد می‌شود.

وی، چشم‌انداز ۱۴۰۴ صنعت فولاد را تولید ۵۵ میلیون تن در سال اعلام کرد و گفت: با توجه به ظرفیت کارخانه‌های کشور، این چشم‌انداز قابل تحقق است.

رستگار یادآوری‌کرد: همچنین، اکنون سالیانه نزدیک به ۱۲ تا ۱۳ میلیون تن آهن و فولاد مازاد تولید در کشور وجود دارد که می‌تواند صادر شود.

وی تصریح‌کرد: با توجه به ظرفیت های بالقوه موجود در بخش های مختلف اصناف درخصوص تامین مواد اولیه و حتی تامین قطعات تاسیساتی و مکانیکی و نیروهای متخصص، می‌توان از آنها در رسیدن به اهداف مورد نظر، شکوفایی این صنعت و ایجاد اشتغال زایی پایدار در کشور به خوبی بهره مند شد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: فولاد ، شهر تهران ، وزارت راه و شهرسازی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: فولاد شهر تهران وزارت راه و شهرسازی آهن و فولاد ساخت و ساز صنعت ساخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۸۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۵۲۵۰ واحد نهضت ملی مسکن در آذربایجان شرقی

سرهنگ ملکلو در تور رسانه‌ای بازدید از پروژه‌های عمرانی بسیج سازندگی آذربایجان‌شرقی از عدم همکاری و همیاری بانک‌های عامل ابراز گلایه‌ کرد و  گفت: فعالیت بسیج سازندگی سپاه عاشورا در کل کشور بی‌نظیر است و علیرغم کم‌کاری بانک‌های عامل و آورده 

وی تصریح کرد: گروه جهادی شهید مهدی باکری به طور شبانه‌روزی  برای تحویل ۷۲ واحد مسکونی با پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصد تا پایان خردادماه فعالیت می‌کند.

وی گفت: تا پایان امسال ۶۰۰ واحد مسکونی را تحویل متقاضیان می دهیم.

وی به عملی شدن تعهدات مردم و دولت در تامین منابع مالی تاکید کرد و افزود: با همکاری و همیاری مردم و دولت و تامین منابع مالی اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن با سرعت بیشتری اتفاق خواهد افتاد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • کدام مناطق بیشترین سهم از ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی را دارند؟
  • ۱۶۹۰ واحد مسکونی اردستان در حال ساخت است
  • موضوع مسکن کارکنان نیروی انتظامی استان بررسی شده است
  • لزوم تخصیص زمین برای ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی
  • جزئیات ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیروهای مسلح کشور | تفاهم‌نامه جدید وزارت راه و نیروهای مسلح
  • ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیروهای مسلح کشور کلید خورد
  • ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیرو‌های مسلح کشور
  • ساخت ۵۲۵۰ واحد نهضت ملی مسکن در آذربایجان شرقی
  • ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیروهای مسلح کشور
  • ساخت ۱۴۰ هزار واحد مسکونی برای کارگران و صنعتگران کشور آغاز شد