Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان،  چندی پیش فیلمی به باشگاه خبرنگاران جوان ارسال شد که یکی از کسبه محل منطقه ۱۸ تهران نسبت به کانکس‌نشینان بازار آهن شاد‌آباد، بهاران ۲، پشت بانک کار‌آفرین، راسته بانک ملت اعلام نارضایتی کرده بود و مدعی بود که این افراد با سد معبر در این محدوده، علاوه‌بر اینکه برای کسبه محل و اهالی منطقه مزاحمت ایجاد می‌کنند، از پرداخت مالیات هم فرار می‌کنند؛ چون مکان مناسبی برای شغلشان وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی مهدی، سرپرست معاونت ناحیه ۴ منطقه ۱۸ تهران درباره فعالیت کسبه بازار آهن به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: شهرداری تهران از دهه ۶۰ تصمیم گرفت که این منطقه را به عنوان بازار آهن، جایگزین مغازه‌هایی کند که پیش‌تر در مرکز شهر برای این کسبه وجود داشت.

وی ادامه داد: ما از فعالیت این کسبه در این منطقه ناراضی هستیم؛ چراکه فعالیت بازاریان برای این منطقه آسیب‌زاست، اما از دهه ۱۳۶۰ وزارت کشور، استانداری، فرمانداری و شهرداری تهران به این نتیجه رسیدند که بازاریان و تاجران آهن، در این منطقه فعالیت کنند.

مهدی افزود:، اما با گذشت زمان این تعهدی که شهرداری وقت تهران برای جانمایی فعالیت این کسبه درنظر گرفته بود، مشکلاتی برای این محل به وجود آورده است؛ بنابراین باید مدیریت شهرداری تهران برای جابه‌جایی بازار آهن اقدامات لازم را انجام دهد.

وی در پاسخ به پیام یکی از شهروندان مبنی‌بر اینکه فعالیت این کانکس‌نشینان غیرقانونی است، گفت: فعالیت این کسبه با جواز قانونی، پروانه و پایان‌کار صورت گرفته و از لحاظ قانونی صاحب این ملک هستند.

سرپرست معاونت ناحیه ۴ منطقه ۱۸ تهران گفت: تریلی‌هایی که آهن این بازار را جا‌به‌جا می‌کنند، به آسفالت این منطقه آسیب می‌زنند، منجر به ترافیک می‌شوند و هوای این منطقه را آلوده می‌کنند؛ به همین دلیل، وقتی به شاخص کیفیت هوا نگاه می‌کنیم، بعد از بازار، شادآباد بیشترین میزان آلایندگی را دارد.

وی در پاسخ به پیام یکی از شهروندان مبنی بر اینکه این افراد تاجران آهن هستند و از پرداخت مالیات فرار می‌کنند، گفت: این افراد مالیات می‌پردازند؛ چراکه روند پرداخت مالیات به گونه‌ای شده است که اگر فردی بخواهد از پرداخت آن فرار کند، به نفع سازمان شهرداری خواهد بود.

مهدی افزود: فردی که بدهی خود را در سال ۱۴۰۰ پرداخت کند، ۱۰ درصد عوارض خوش حسابی به او تعلق می‌گیرد، ولی اگر آن مبلغ را بخواهد برای سال ۱۴۰۱ پرداخت کند، علاوه‌بر اینکه مشمول تخفیف ۱۰ درصدی نمی‌شود، باید ۹ درصد دیر‌کرد به سازمان پرداخت کند. به این‌ترتیب، این کسبه مجبورند و نمی‌تواند از پرداخت مالیات شانه خالی کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

بیشتر بخوانید
خارج شدن ۱۰ هزار شغل پر سر و صدا و آلاینده از سطح شهر تهران

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری تهران شادآباد تاجران منطقه ۱۸ تهران پرداخت مالیات بازار آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۶۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰۰۰ واحد صنفی گناوه برای دریافت شناسه «یکتا» اقدام کنند

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمهدی شاهین زاده بعد از ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از سیاست‌های دولت، انجام خدمات الکترونیک است و در این راستا مجوزها بویژه پروانه کسب اصناف از سوی درگاه ملی مجوزها صادر می‌شود که به همین منظور تمام کسانی که دارای مجوز کسب و کار هستند برای دریافت تسهیلات و خدماتی که دولت ارائه خواهد داد، باید کد شناسه یکتا داشته باشند.

سرپرست اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان گناوه افزود: کد یکتا به حساب بانکی افرادی که فعالیت اقتصادی دارند متصل می‌شود.

وی گفت: تا پیش از این، افراد باید از مجوز فیزیکی استفاده می‌کردند یا استعلامی از نهادهای مربوطه انجام می‌گرفت تا اعتبار پروانه کسب آنها بررسی شود، اما با الکترونیکی شدن و ایجاد بستر جهت دریافت کد یکتا دیگر نیازی به موارد ذکر شده نیست.

شاهین زاده با بیان اینکه مهم‌ترین موضوعی که در حال حاضر اتاق اصناف و اتحادیه‌های صنفی به دنبال آن هستند اخذ شناسه یکتا توسط بازاریان و کسبه است، افزود: متقاضیان می‌توانند با ورود سه کد (شماره سریال کارت ملی، شناسه یا کد مجوز و کد پستی محل کسب) در درگاه ملی مجوزها، به سرعت و به صورت رایگان و غیرحضوری مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) خود را دریافت کنند.

شاهین زاده تاکید کرد: با هوشمند شدن خدمات دولت در آینده نزدیک، کسبه‌ای که مجوز الکترونیک نداشته باشد و نام آن‌ها در بانک اطلاعات کسب و کار کشور نباشد، برای دریافت خدمت در ادارات دولتی و بانک‌ها دچار مشکل خواهند شد.

سرپرست اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان گناوه گفت: اتاق اصناف شهرستان و اتحادیه‌های صنفی آماده پاسخگویی در این مورد به کسبه و بازاریان است.

کد خبر 6098535

دیگر خبرها

  • اجاره خانه در شمال تهران چقدر آب می خورد ؟ اجاره نشینی خوش نشینی یعنی همین !
  • پاسخ رئیس شورای شهر به پرداخت ودیعه میلیاردی به برخی از مدیران شهرداری
  • قیمت اجاره آپارتمان در منطقه ۱ و ۳ تهران
  • ۶۰۰۰ واحد صنفی گناوه برای دریافت شناسه «یکتا» اقدام کنند
  • رسانه آمریکایی: خریداران پهپادها و تجهیزات ایرانی به صف شدند
  • پایگاه آمریکایی: خریداران پهپادها و تجهیزات ایرانی به صف شدند
  • تعزیرات گران‌فروشان بازار ‌زنجان را نقره داغ کرد
  • حکایتی دیگر از مشکلات متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن
  • شنبه‌های بدون دست‌فروش در محدوده مرکزی تبریز
  • نرخ رهن بازار مسکن؛ رهن کامل یک واحد نوساز با ۵۰۰ میلیون تومان